Ook medewerkers, teams en organisatie laten groeien met TMA Talent Management, Matching Technologie en HR Oplossingen? Wij helpen u graag op weg met een vrijblijvende demo.

info@tma.be | 016 24 53 24

TMA Methode België

De Pyth

Diestsepoort 1, 3000 Leuven
Telefoon: 016 24 53 24
Email: info@tma.be

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en impact wereldwijd jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen. TMA is gebaseerd op positieve psychologie en helpt continue talenten/competenties te ontwikkelen en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk te maken.

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten.

TMA wordt aangeboden als online service voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken,coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, aanmelden voor een workshop/event, of wilt u graag een demo van TMA Methode. Neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u heel graag!

Adres: Diestsepoort 1, 3000 Leuven
Telefoon: 016 24 53 24
Email: info@tma.be