TMA Talentgame

De TMA Talentgame is een teamgame die op een laagdrempelige manier antwoorden biedt op vragen als: welke talenten heb ik, welke talenten kan ik bewuster inzetten, waar zijn wij als team goed in?

1 VRIJBLIJVENDE TMA TALENTENANALYSE VOOR UW ORGANISATIE – INFO@TMA.be

TMA Talentgame

De TMA Talentgame is een managementgame die op een laagdrempelige manier antwoorden biedt op vragen als: welke talenten heb ik, welke talenten kan ik bewuster inzetten, waar zijn wij als team goed in en hoe kunnen we de kwaliteiten van teamleden beter inzetten?

Download in de App Store
Google Play
team assessment

De TMA Talentgame bevat 44 talentkaarten en 4 kaarten met spelvarianten en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil doen met z’n eigen talenten of het spel als TMA professional wil inzetten.

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt.

Vanuit deze visie is de TMA Talentgame gemaakt. Via de game krijg je op een laagdrempelige manier antwoorden op vragen als: welke talenten heb ik, welke talenten kan ik bewuster inzetten, waar zijn wij als team goed in en hoe kunnen we de kwaliteiten van teamleden beter inzetten?

De Talentgame bevat 44 talentkaarten en 4 kaarten met spelvarianten en uitleg. De game is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die meer wil doen met z’n eigen talenten. Het kan individueel en in teamverband worden gespeeld. Daarnaast is de game er voor TMA Professionals en trainers die het spel gebruiken bij de begeleiding van individuen en teams.

Tenslotte is de TMA Talentgame er ook om op speelse wijze ervaring op te doen met de achterliggende concepten van talentmanagement, zoals drijfveren. Daarmee is het tevens geschikt voor mensen die de TMA Professional training volgen.

Download in de App Store
Google Play