Loopbaanadvies

Carrièreswitch? TMA Loopbaanadvies begeleidt mensen naar hun ideale job

GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE LOOPBAANADVIES DEMO? – INFO@TMA.BE

Tools voor loopbaanadvies

Je medewerkers en kandidaten ondersteunen bij het terugvinden van hun werkplezier? Via de TMA Talentenanalyse, Beroepsinteresse Analyse en Loopbaanadvies App wordt snel duidelijk waar hun talenten en interesses liggen. En welke vacatures daarbij aansluiten.

Download de voorbeeldrapportages voor de TMA Beroepsinteresse Analyse en/of bekijk de Career Coach demo

Loopbaanadvies ‘Middelbaar niveau’

De Beroepskeuzetest ‘Middelbaar niveau’ is bestemd voor mensen van 12 jaar of ouder met een diploma lager onderwijs tot en met een diploma middelbaar beroepsonderwijs. De test geeft aan in welke sectoren iemand geïnteresseerd is.

In de rapportage worden bij de beroepssectoren voorbeelden gegeven van zowel concrete beroepen als opleidingen die daarbij horen. Deze suggesties zijn niet uitputtend bedoeld, maar staan er om kandidaten op een spoor te zetten zodat ze zelf meer informatie kunnen gaan zoeken over de betreffende beroepen en opleidingen en/of in gesprek kunnen gaan met hun reïntegratie-, opleidings- en/of loopbaanadviseur.

Loopbaanadvies ‘Hoger niveau’

De Beroepskeuzetest ‘Hoger niveau’ heeft tot doel het in kaart brengen van voorkeuren voor bepaalde beroepssectoren en activiteiten. Het is bestemd voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar met een opleidingsniveau technisch onderwijs tot en met universitair niveau.

De antwoorden gegeven op de stellingen meten de voorkeur voor bepaalde sectoren én activiteiten. Hiermee krijgt de kandidaat een beter zelfinzicht en input om verder na te denken over de richting van hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze rapportages geeft naast inzicht in de interesse voor de beroepssectoren en activiteiten ook beroepssuggesties.

TMA Loopbaanadvies App

TMA Loopbaanadvies App bevat 8.000 functieomschrijvingen en heeft duizenden vacaturesites en vacature websites van bedrijven geïndexeerd. Zoek eenvoudig naar jobs en krijg gratis loopbaanadvies. Daarnaast omschreef TMA ook voor iedere functie de hard skills en de bijhorende TMA Competenties.

KRIJG GRATIS LOOPBAANADVIES MET TMA CAREER COACH APP

FAQ LOOPBAANADVIES

Wat is loopbaanadvies?

Loopbaanadvies identificeert de competenties, vaardigheden, interesses en (verborgen) talenten van mensen. TMA loopbaanadvies formuleert adviezen over het best passende carrièrepad voor je kandidaat.

Waarom is loopbaanadvies belangrijk?

Loopbaanadvies betekent dat je je afvraagt wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt. En wat nieuwe mogelijkheden zijn. Bij loopbaanbegeleiding raadpleeg je een deskundig adviseur, die je helpt antwoorden te vinden op brandende loopbaanvragen.

Waarom kiezen voor loopbaanadvies van TMA?

TMA-Loopbaanadvies instrumenten worden door psychologen aan en reeks uitgebreide validiteits- en betrouwbaarheidstesten onderworpen, inclusief jaarlijkse correlerende studies. Na het voltooien van de analyse, krijg je onmiddellijk de resultaten te zien en helpt TMA je jouw ideale loopbaan te vinden.

Snel naar een droomjob? Wij wijzen de weg.

Contacteer ons

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram