Met TMA voldoen aan de AVG (Nieuwe privacywetgeving)

Meld je aan voor één van de gratis lezingen over de nieuwe Europese Privacy Richtlijn door Twan Kersten (gespecialiseerd privacy advocaat bij Van As Advocaten) en Bastian Müller (CEO TMA) op 18 mei en ontvang na de lezing de whitepaper “Privacy en talentmanagement instrumenten” per mail.

Privacy een bedreiging? Nee, een kans!

Hoera de nieuwe Europese richtlijn en privacy wet (AVG/GDPR) gaat vrijdag 25 mei 2018 in! Een enorme kans om je organisatie en dienstverlening te professionaliseren en duurzaam met persoonsgegevens om te gaan. Iets waar ook wij het belang van inzien en je graag in ondersteunen. Dit doet TMA en Van As Advocaten. Privacy een bedreiging? Nee, een kans!

Nieuwe privacy wet voor HR

 • Wil je weten waar jouw organisatie aan moet denken in het kader van de nieuwe privacy wet als je competentie- en talentmanagement hebt ingevoerd?
 • Wil je weten wat de AVG voor jou betekent als je gebruik maakt van (psychologische) HR instrumenten zoals talentenanalyses, vragenlijsten, assessments en 360 graden feedback metingen?
 • Wil je weten wat de invloed is van de nieuwe privacy wetgeving op de selectieprocedures van nieuwe medewerkers of wat het betekent als medewerkers uit dienst gaan en je organisatie allerlei persoonsgegevens heeft verzameld?
 • Wil je weten wat de privacyrechten van sollicitanten, medewerkers en kandidaten zijn?
 • Wil je weten als coach of psycholoog hoe je het beste met de privacy van de mensen die je begeleidt om kan gaan?
 • Ben je benieuwd of je een verwerkersovereenkomst met opdrachtgevers moet afsluiten en wil je een voorbeeld hiervan ontvangen in het kader van jouw TMA Portal?
 • Wil je weten wat persoonlijke gegevens zijn en of jouw organisatie een privacy officer nodig heeft of een privacy impact assessment (PIA) moet uitvoeren?
 • Wil je een goede generieke privacystatement voor jouw organisatie ontvangen als je de TMA Portal gebruikt?
 • Wil je weten hoe de TMA persoonsgegevens heeft beveiligd en welke maatregelen zijn genomen om compliant te zijn aan de AVG?
 • Wil je weten wat het ISO 27001 Information Security Management System (ISMS) is van TMA?
 • Wil je weten wat de NEN 7510 norm betekent als hoogste graad van beveiliging van persoonsgegevens?
 • Wil je weten welke gevolgen de overdracht van gegevens naar andere Europese landen heeft?

Gratis lezing/Aanmelden

De lezingen worden op 18 mei 2018 gehouden aan de Pythagoraslaan 101 te Utrecht (betaald parkeren). Precies één week voor het van kracht worden van de AVG in heel Europa:

Ochtendlezing: van 10:30 tot 12:00 uur

Middaglezing van 13:00 tot 14:30 uur

Webinar middaglezing

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, geef je dan op voor de live Webinar van deze lezingen. Meer informatie.

Concreet startpunt

Na afloop van de lezing/webinar ontvang je per mail de whitepaper “Privacy en talentmanagement instrumenten” toegestuurd. In deze whitepaper zullen waar mogelijk en nodig de antwoorden op je vragen tijdens de lezing zijn verwerkt.

Als licentienemer van de TMA beantwoordt privacy advocaat Twan Kersten van Van As Advocaten tijdens deze lezing graag uw vragen. Privacy is geen rustig bezit waar je alleen rondom 25 mei mee bezig bent. Zo is dit gebied volop in ontwikkeling. Ook na 25 mei 2018 zullen vragen rijzen waarop de praktische ingestelde advocaten van Van As advocaten je graag tegen een speciaal tarief een antwoord op geven om jouw organisatie AVG proof te maken en jullie bij te staan als de Autoriteit Persoonsgegevens langskomt.

Indien je al vragen hebt kan je deze ook van tevoren aan info@tma.be en tkersten@vanasadvocaten.be mailen zodat we hier waar mogelijk tijdens de lezing of in de whitepaper op kunnen ingaan.

Bron: TMA